Het aanleggen van een mooie tuin begint altijd met een goed plan. Er wordt gekozen voor een bepaalde stijl, hoe de ruimte ingedeeld wordt en welke specifieke wensen meegenomen moeten worden in het tuinontwerp. Een goede vormgeving en de juiste beplanting op de juiste plaats zorgen voor een goed resultaat.

“EEN TUIN MOET EEN VERRIJKING ZIJN, GEEN LAST, HET MOET EEN UITNODIGENDE PLEK ZIJN WAAR JE JE VRIJ VOELT.”

Het laten maken van een tuinontwerp door RUSTIEK TUINEN bestaat uit de volgende stappen:

Kennismakend Gesprek

Kennismakend gesprek

Wij plannen met u een vrijblijvend gesprek op locatie, zodat we een volledig beeld krijgen van de situatie, zowel binnen als buiten. Ook kunt u uw specifieke wensen en behoeften voor uw tuin toelichten.

Schetsontwerp

Schetsontwerp

Met de informatie uit het kennismakingsgesprek gaat RUSTIEK TUINEN aan de slag. Hier rolt een schetsontwerp uit die we met u bespreken.

Definitief Ontwerp

Definitief ontwerp

Het schetsontwerp wordt, na afstemming met u, uitgewerkt tot een definitief plan. In deze fase gaan we ook met u om de tafel voor het maken van keuzes wat betreft materialen.

Uitwerking

Uitwerking

Na het bespreken van het definitieve ontwerp wordt er door RUSTIEK TUINEN, indien gewenst, een beplantingsplan, verlichtingsplan en/of beregeningsplan voor u opgesteld. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen.

Offerte Aanleg

Offerte aanleg

Naar aanleiding van het definitieve ontwerp en de besproken zaken stellen we vrijblijvend een gepaste offerte voor u op.

Tuin Aanleg

Tuin aanleg

Zodra we samen een akkoord hebben, gaan we in overleg met u plannen wanneer we de tuin voor u kunnen realiseren.

De lijnen bij RUSTIEK TUINEN zijn kort, dus eventuele aanpassingen in ontwerp en/of wensen kunnen snel gerealiseerd worden.

“Vakkundigheid, precisie en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten van RUSTIEK TUINEN.”

Na de oplevering van uw tuin kunnen we een begeleidingsplan opstellen, om ervoor te zorgen dat uw droomtuin een verrijking blijft. RUSTIEK TUINEN biedt onderhoud op maat, zowel op uur basis als op basis van onderhoudscontract.